Selecteer een pagina

Water gesneden laskanten

Bel ons: 040 - 2222572

Water gesneden laskanten zijn altijd volledig recht. Door middel van de watersnijtechniek die Lave snijtechniek al sinds de jaren ’80 beheerst, wordt er namelijk moeiteloos door ieder materiaal gesneden, tot een dikte van 200 millimeter, zonder dat er kans is op oneffenheden. Hierdoor is er ook minder kans op materiaalverspilling, waardoor waterstraalsnijden kostenbesparend werkt. Ook het feit dat er op deze manier naadloos genest kan worden, zorgt voor materiaalbesparing.

De voordelen van water gesneden laskanten

Ten opzichte van andere snijmethodes heeft het aanbrengen van water gesneden laskanten enkele voordelen. Zo is het snijden volledig milieuvriendelijk, omdat er geen uitstoot van giftige gassen optreedt. Daarnaast is deze snijtechniek ook geschikt voor het aanbrengen van laskanten in de buurt van brandbare stoffen, omdat er geen warmte vrijkomt en er ook niet met vuur gewerkt wordt. Verder is het aanbrengen van water gesneden laskanten geschikt voor allerlei materialen. Hierbij treedt er geen thermische of chemische belasting op. Hierdoor beschadigt het gesneden materiaal niet en is er geen kans op vervorming.

Meteen te gebruiken

Misschien wel het grootste voordeel van water gesneden laskanten is dat deze direct te gebruiken zijn. Er is geen nabewerking nodig. Hierdoor is deze bewekeringsmethode niet alleen materiaalbesparend, maar het scheelt ook tijd. De gesneden materialen zijn direct aan elkaar te nesten. Dit kan naadloos, vanwege de exact rechte snijkanten die waterstraalsnijden opleveren.

Meer weten? Bel ons!

Het aanbrengen van water gesneden laskanten is een complexe snijtechniek, die expertise vereist. Daarom heeft Lave Snijtechniek jarenlange ervaring opgebouwd. Vandaar dat wij u alles kunnen vertellen over waterstraalsnijden. Wilt u meer weten, dan belt u 040-2222572.

Lave Snijtechniek B.V.