Selecteer een pagina

Met water gesneden laskanten

Bel ons: 040 - 2222572

Met water gesneden laskanten zijn altijd volledig recht. Door middel van de watersnijtechniek die Lave Snijtechniek al sinds de jaren ’80 beheerst, snijden we namelijk moeiteloos door ieder materiaal, zonder dat er kans is op oneffenheden. Hierdoor is er ook minder kans op materiaalverspilling, waardoor waterstraalsnijden kostenbesparend werkt. Ook het feit dat er op deze manier naadloos genest kan worden, zorgt voor materiaalbesparing.

De voordelen van met water gesneden laskanten

Ten opzichte van andere snijmethodes heeft het aanbrengen van water gesneden laskanten enkele voordelen. Zo is watersnijden volledig milieuvriendelijk, omdat er geen giftige gassen worden uitgestoten. Daarnaast is deze snijtechniek geschikt voor het aanbrengen van laskanten in de buurt van brandbare stoffen, omdat er geen warmte vrijkomt en er ook niet met vuur gewerkt wordt. Verder is het aanbrengen van water gesneden laskanten geschikt voor allerlei materialen. Hierbij treedt er geen thermische of chemische belasting op. Hierdoor beschadigt het gesneden materiaal niet en is er geen kans op vervorming.

Meteen te gebruiken

Misschien wel het grootste voordeel van met water gesneden laskanten is dat deze direct te gebruiken zijn. Er is geen nabewerking nodig. Hierdoor is deze bewekeringsmethode niet alleen materiaalbesparend, maar het scheelt ook tijd. De gesneden materialen zijn direct aan elkaar te nesten. Dit kan naadloos, vanwege de exact rechte snijkanten.

Bel ons en informeer

Het aanbrengen van water gesneden laskanten is een complexe snijtechniek, die expertise vereist. Daarom heeft Lave Snijtechniek jarenlange ervaring opgebouwd. Vandaar dat wij u alles kunnen vertellen over deze originele en effectieve techniek. Wilt u meer weten, dan belt u 040-2222572.

Lave Snijtechniek B.V.