Selecteer een pagina

Specialist in watersnijden in Brabant

Bel ons: 040 - 2222572

Lave Snijtechniek is gespecialiseerd in watersnijden in Brabant. Deze techniek wordt al vele jaren uitgevoerd, maar ontwikkelt zich nog volop. Als specialist in waterstraalsnijden zijn wij in de gelegenheid om diverse materialen met een dikte tot 200 millimeter te bewerken. Watersnijden staat ook wel bekend als abrasief snijden. Met deze techniek is het mogelijk om diepere sneden te maken dan met traditioneel lasersnijden. Ook is deze techniek zeer precies.

Watersnijden door een ervaren specialist

Wanneer er onder moeilijke omstandigheden gesneden moet worden, vallen veel snijtechnieken af als passende mogelijkheid. Waterstraalsnijden is echter altijd een goede keuze. Snijden met water kan onder alle omstandigheden. Dit komt voornamelijk doordat er geen giftige dampen vrijkomen en er geen brandgevaar ontstaat.

Hoe gaat deze techniek in zijn werk?

Voor deze techniek is een snijtafel en hogedrukpomp nodig om noodzakelijke waterdruk te creëren. Eventueel kan voor watersnijden ook een drukversterker gebruikt worden. De zeer sterke waterstraal zorgt ervoor dat we moeiteloos door ieder materiaal snijden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan toepassingen met kunststofbewerking. Dankzij de ver ontwikkelde techniek is nabewerking niet nodig na het toepassen van waterstraalsnijden in onze werkplaats in Best, nabij Eindhoven.

Vraag om vakkundig advies

Watersnijden is zeer geschikt voor ingewikkelde en niet alledaagse snijklussen. Wij zijn een specialist in waterstraalsnijden en helpen u graag verder. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of ontvangt u graag deskundig advies? Neem contact met ons op door te bellen naar 040-2222572 of vraag online een offerte aan.

Lave Snijtechniek B.V.