Selecteer een pagina

Specialist in watersnijden in Brabant

Bel ons: 040 - 2222572

Lave Snijtechniek is gespecialiseerd in watersnijden in Brabant. Deze techniek wordt al vele jaren uitgevoerd maar is nog steeds in ontwikkeling. Als specialist in waterstraalsnijden in Brabant zijn wij in de gelegenheid om diverse materialen met een dikte tot wel 200 millimeter te bewerken. Watersnijden staat ook wel bekend als abrasiefsnijden genoemd. Met deze techniek is het mogelijk om diepere sneden te maken dan met traditioneel lasersnijden. Ook is deze techniek zeer precies. Het is zelfs mogelijk om een snijnauwkeurigheid tot ongeveer 0,1 millimeter te hanteren. Dankzij deze precisie is het niet nodig om de snijkanten nog na te bewerken. Ook is een groot voordeel aan watersnijden dat het beter is voor de gezondheid en het milieu.

Watersnijden uitgevoerd door een ervaren specialist in Brabant

Wanneer er onder moeilijke omstandigheden gesneden moet worden, vallen veel snijtechnieken af als passende mogelijkheid. Waterstraalsnijden uitgevoerd door een specialist in Brabant is altijd een goede keuze. Snijden met water kan onder alle omstandigheden. Dit komt voornamelijk omdat er geen giftige dampen vrijkomen waardoor er brandgevaar ontstaat.

Hoe gaat deze techniek in zijn werking?

Wij zijn gevestigd in Brabant en beschikken over diverse materialen voor watersnijden. Voor deze techniek is een snijtafel en hogedrukpomp nodig om noodzakelijke waterdruk te creëren. Eventueel kan voor watersnijden ook een drukversterker gebruikt worden. De zeer sterke waterstraal zorgt ervoor dat moeiteloos door ieder materiaal gesneden wordt. Dit zijn materialen als hout, metaal en kunststof. Dankzij de ver ontwikkelde techniek is nabewerking niet nodig na het toepassen van waterstraalsnijden in onze werkplaats in Brabant.

Vraag om vakkundig advies

Watersnijden is zeer geschikt voor ingewikkelde en niet alledaagse snijklussen. Wij zijn een specialist in waterstraalsnijden in Brabant en helpen u graag verder. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of ontvangt u graag deskundig advies? Neem contact met ons op door te bellen naar 040-2222572 of vraag online een offerte aan.

Lave Snijtechniek B.V.