Selecteer een pagina

Glas watersnijden

Bel ons: 040 - 2222572

Glas is een van de vele materialen die geschikt is om te behandelen door middel van watersnijden. Ideaal voor bijvoorbeeld het op maat snijden van spiegels. Deze kunnen vervolgens op een veilige manier geplaatst worden. Doordat de snijkanten exact recht zijn, zitten het glas stevig in de sponningen en is er geen kans op gevaarlijke situaties.

Glas watersnijden biedt verschillende mogelijkheden

Het watersnijden van glas is een ideale manier om glas in elke gewenste vorm te krijgen. Hierdoor kunnen alle voorwerpen van glas op maat gesneden worden. Dit kunnen kunstwerken, lenzen of spiegels zijn, maar ook andere platte voorwerpen van glas. Zo is Lave Snijtechniek in staat om vele materialen, waaronder glas, met watersnijden voor te bereiden voor verdere verwerking, of te verwerken tot eindproduct. Bij watersnijden is er namelijk geen nabewerking nodig.

Veilige manier van glas snijden

Bij het snijden van glas is er vaak een risico op scherpe snijkanten. Wanneer glas met water gesneden wordt, houdt u echter geen scherpe randen over, waardoor er geen kans is dat mensen zich bezeren aan scherpe randen. Ook ontstaan er met onze watersnijmachine geen oneffenheden aan de snijkanten, zodat er ook geen kans is dat mensen zich hieraan snijden.

Informeer naar de mogelijkheden voor glaswerk

Het watersnijden van glas biedt verschillende mogelijkheden. Wilt uit glas een watersnijwerk op maat laten maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden hiervoor? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder. U bereikt ons op 040-2222572.

Lave Snijtechniek B.V.