Selecteer een pagina

Waterstraalsnijmachine

Bel ons: 040 - 2222572

De waterstraalsnijmachine van Lave Snijtechniek Waalre is voorzien van de uiterst moderne technieken, waaronder Dynamic Waterjet. Hiermee bereiken wij uiterst rechte snijkanten, waardoor toleranties bereikt kunnen worden van 0.05 mm op volle snelheid. Door de tweekoppige uitvoering van de waterstraalsnijmachine worden uw producten simultaan gesneden. Dit houdt in dat er twee producten tegelijkertijd gesneden worden, waardoor u goedkoper uit bent.

  • Zeer precies snijden
  • Geen nabewerking
  • Snijden zonder giftige dampen

Verschillende materialen snijden, ongeacht de dikte

Waterstraalsnijden is een bewerkingsmethode die geschikt is voor allerlei materialen. Deze materialen kunnen gesneden worden tot een dikte van 200 millimeter. Dit is aanzienlijk dikker dan bijvoorbeeld lasersnijden, waar in veel gevallen een maximale dikte van 20 millimeter mogelijk is. Onze software stelt ons in staat uw producten op de beste manier te rangschikken (nesten) waardoor materiaal bespaard wordt en snijtijden verkort worden. Dit doordat de snijlijnen gelijk aan elkaar lopen.

Profiteer van de veelzijdige functies van de waterstraalsnijmachine

Met onze waterstraalsnijmachine zijn er verschillende bewerkingsmethoden mogelijk. Een voorbeeld hiervan is graveren, waarmee een tekst of afbeelding op metaal aangebracht wordt. Graveren is met waterstraalsnijden een fluitje van een cent. Graveren is een geschikte methode om bijvoorbeeld een afbeelding of tekst op metaal aan te brengen.

Wat is er allemaal mogelijk met onze waterstraalsnijmachine in Waalre?

Onze waterstraalsnijmachine in Waalre biedt allerlei mogelijkheden. Wij geven u graag een compleet overzicht van alle mogelijkheden wanneer u contact met ons opneemt. U bereikt ons op 040-2222572.

Bel ons: 040 – 2222572

Lave Snijtechniek B.V.