Selecteer een pagina

Waterstraalsnijmachine

Bel ons: 040 - 2222572

De waterstraalsnijmachine van Lave Snijtechniek uit Best is voorzien van de uiterst moderne technieken, waaronder Dynamic Waterjet. Hiermee bereiken wij uiterst rechte snijkanten, waardoor toleranties bereikt kunnen worden van 0,05 mm op volle snelheid. Door de tweekoppige uitvoering van de waterstraalsnijmachine worden uw producten simultaan gesneden. Dit houdt in dat er twee producten tegelijkertijd gesneden worden, waardoor u goedkoper uit bent.

  • Zeer precies snijden
  • Geen nabewerking
  • Snijden zonder giftige dampen

Met de waterstraalsnijmachine snijden we verschillende materialen, ongeacht de dikte

Waterstraalsnijden is een bewerkingsmethode die geschikt is voor allerlei materialen. Deze materialen kunnen we met onze waterstraalsnijmachine tot een dikte van 200 millimeter snijden. Dit is aanzienlijk dikker dan bijvoorbeeld lasersnijden, waar in veel gevallen een maximale dikte van 20 millimeter mogelijk is. Onze software stelt ons in staat uw producten op de beste manier te rangschikken (nesten) waardoor materiaal bespaard wordt en snijtijden verkort worden. Dit doordat de snijlijnen gelijk aan elkaar lopen.

Wat is er allemaal mogelijk met onze machine?

Met onze waterstraalsnijmachine zijn er verschillende bewerkingsmethoden mogelijk. Een voorbeeld hiervan is graveren, waarmee een tekst of afbeelding op metaal aangebracht wordt. Graveren is met waterstraalsnijden een fluitje van een cent. Graveren is een geschikte methode om bijvoorbeeld een afbeelding of tekst op metaal aan te brengen. Een ander voordeel van onze waterstraalsnijmachine is dat we diverse materialen kunnen bewerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan houtbewerking.

Profiteer van de veelzijdige functies

Onze waterstraalsnijmachine in Best biedt allerlei mogelijkheden. Wij geven u graag een compleet overzicht van alle mogelijkheden als u contact met ons opneemt. Hiervoor belt u naar 040-2222572 of stuurt u een e-mail naar info@lavesnijtechniek.nl. Dien een aanvraag in of stel al uw vragen over de oplossingen die wij aanbieden.

Bel ons: 040 – 2222572

Lave Snijtechniek B.V.